Treceți la conținutul principal

Prinde-mă de mână şi te voi ţine strâns...

Sursa imagine: www.deviantart.com 
Am aşteptat atât de mult să te am. Ai venit alături de mine şi mi-ai umplut acel spaţiu în inimă, spaţiu pe care îl simţeam atât de gol şi rece de mult timp. Inima mea şi sufletul meu s-au aprins de fericire, scânteind iubire şi lumină în mine.

Primul tău sărut mi-a atins sufletul cu iubire iar prima ta atinge i-a şoptit că este doar începutul. Primele cuvinte îmi luminau privirea.

Apoi a fost rândul meu. Rândul meu să pornesc toate motoarele pentru tine. Fiecare parte din mine lucra pentru noi doi. Fiecare moment de iubire împărtăşa alt moment de iubire. Amândoi eram unul. Sufletele se îmbătau în căldura dragostei ce ne-o împărtăşam, într-un dans nesfârşit de iubire. Fiecare lacrimă pierdută din ochii tăi am strâns-o în sufletul meu pentru a simţi fericirea şi tristeţea pe care o aveai în tine.


Singura promisiune pe care am făcut-o a fost să te iubesc până la sfârşirea trupească şi eternitatea sufletelor noastre, pentru totdeauna.
Am transformat fiecare lacrimă în ceva mai bun încercând să redau iubirea şi dragostea. Am lipit zâmbete pe buzele tale moi şi blânde. Am vrut să rămâi cu mine până la sfârşitul drumului, să trecem peste orice împreună. Tu eşti steaua ce a căzut în sufletul meu ce acuma arde neîncetat.
Hai să te ţin din nou de mână şi să continuăm drumul iubirii pentru că doua suflete calde şi îmbătate în dragoste sunt mai puternice decât orice altceva.

Prinde-mă de mână şi te voi ţine strâns...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Momentul în care realizezi ce este dragostea adevărată

Imagine:  www.deviantart.com Dragostea adevărată apare atunci când simți că iubești pe cineva din toata inima ta și indiferent ce ar apărea în calea ta, nu te vei da la o parte pentru ea, adică vei face orice pentru acea iubire, pentru acea persoana care te iubește înapoi. Mulți în ziua de azi se grăbesc a spune lucrul acesta. ” Te iubesc” fără să-și dea seama de conotațiile adevărate ale acestor cuvinte, de adevăratul sens al acestora. Când spui aceste cuvinte, trebuie să le spui din inimă, să le simți în momentul acela, și nu trebuiesc spuse fiindcă așa trebuie, sau fiindcă și celălalt le-a spus.  Mulți spun că se iubesc cu adevărat, dar după un timp ajung să se certe din nimicuri sau pur și simplu să pună altceva mai presus de iubirea lor, iar aceasta să o folosească doar pentru “cazuri de plictiseală”. Mulți ajung să se despartă dupa o perioada în care, spun ei, că s-au iubit necontenit, adevărat, iar apoi se împacă, trăind amândoi cu idea că va fi mai bine, și totul

Pentru că ești tu

Imagine: www.deviantart.com ...pentru că ai îndrăznit să mă faci să visez, pentru că ai îndrăznit să mi te arăți așa cum ești tu cu adevărat, pentru că ai îndrăznit să mă lași să mă pierd în ochi tăi, pentru că ai îndrăznit ca privirea ta să nu poată fi uitată nici dacă m-aș naște de o mie de ori, pentru că ai îndrăznit să-mi scoți inima din piept, ori de câte ori ne vedem, pentru că ai făcut ca atingerea mâinilor tale să o pot simți în orice clipă a vieții mele, pentru că universul nu ar fi fost creat dacă nu aș fi putut să te întălnesc, pentru că mă simt creat a doua oară, într-o viață, lângă tine, pentru că soarele îmi zâmbește doar când ești lângă mine, pentru că stele cad când noi doi ne ținem de mână, pentru că nu există ceva mai dulce, decât zâmbetul tău, pentru că ești de fiecare dată aceași când te întâlnesc, pentru că sufletul tău îmi arată exact ce îți dorești, pentru că ai îndrăznit, îți mulțumesc...

Dacă ar fi să te descriu...

Imagine:  www.deviantart.com De-ai fi acum lângă mine probabil m-aș opri din vorbit, măcar o clipă. Aș sta și te-aș privi fără să clipesc. Apoi m-aș apropia, timid, de tine, aș zâmbi și apoi te-aș cuprinde în brațele mele. Ți-aș zâmbi și ți-aș mângâia chipul tău drag. Dacă ar fi să te descriu....cum te-aș descrie? Nu aș putea să te descriu. Nu aș ști cum! Pentru că atunci când te privesc eu nu te privesc cu ochii, ci cu inima mea și nu aș știi să descriu în cuvinte ce este acolo, în ea, dar aș putea să te fac să te simți așa ca acolo. Daca ar fi să te descriu nu aș folosi cuvinte ca ”frumoasă, uimitoare, strălucitoare”, etc.. Nu aș folosi nici un cuvânt din dicționar pentru că tu nu poți fi descrisă prin cuvinte, pentru că frumusețea ta reprezintă MAI MULT DECÂT CUVINTE, la fel ca acel ”lucru” uimitor ce îl port în suflet pentru tine. ”Vreau să te simt, să te văd, Să te privesc cum îmi zâmbești, Să-mi spui cât de mult tu mă iubești. Să te simt, să te văd, Să te prives